BMW X5 er på grund af at være ansigtsløftet næste år, såvel som disse spionskud afslører, testning er begyndt for den opdaterede højtydende M-version. Den nye X5 M får mange stilændringer, et fornyet interiør såvel som potentielt endda meget mere magt.
Foran flankerer slankere forlygteenheder et nyt par nyregitre med et meget mere vinkeldesign, selvom BMW har modstået montering af et sæt store åbninger. De nye gitre har en tykkere ramme samt sidder over et reprofileret lavere indtag, der forekommer lavere såvel som bredere end før. På denne testbil ser BMW ud til at dække et par tågelygter såvel som lodrette kølelats under forlygterne.

Ny BMW M440i XDrive Gran Coupe 2022 Review

Dette forproduktionseksempel bruger ligeledes et nyt sæt legeringshjul, der er skoddet i Michelin Pilot Sport 4s dæk. X5 M’s tagspoiler såvel som quad-halepøropsætning forbliver med en stærkt skulptureret bagkofanger, der ligner den nuværende model, selvom de endelige biler og lastbil muligvis fungerer små justeringer til diffusoropsætningen. Baglygterne er også identiske.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De enorme ændringer vil dog være inde med inkluderingen af ​​BMWs mest aktuelle iDrive 8 -infotainment -system, der først optrådte i IX Electric SUV. Dette kombinerer et 12,3-tommer digitalt instrumentpanel samt en 14,9-tommers berøringsskærm under et enkelt ark af afrundet glas, såvel som BMW vil redesigne toppen af ​​X5’s instrumentbræt, der passer til det.