Volvo beder i øjeblikket familier i Göteborg, Sverige om at hjælpe med udviklingen af ​​sit Drive Me-selvkørende bilprogram, men den svenske producent har forsinket den fulde udrulning af niveau 4 autonome testbiler indtil 2021.
Tidlige meddelelser fra Volvo oplyste, at det ville have 100 fuldt autonome biler, der bliver trukket på offentlige veje, før de stilles til rådighed for kunderne omkring 2021, men nu har det ændret sin holdning. Virksomheden siger, at det har udarbejdet i Göteborg-baserede familier til at hjælpe mærker. Med niveau 2 autonome biler forventes chaufføren stadig at være opmærksom på vejen og være i stand til at overtage kontrollen med ringe eller ingen varsel.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Driverløse biler: Alt hvad du har brug for at vide
I øjeblikket bor to familier med Volvo XC90 SUV’er i den svenske by som en del af Drive Me -retssagen. Disse XC90’er er i øjeblikket udstyret med den anden fase i Volvos autonome teknologi, der indeholder og en række kameraer og sensorer til at overvåge biler og forhindringer omkring SUV’en og holde beboerne i sikkerhed.
4
Om vores adsclose denne annonce

Volvo tilføjer gradvist yderligere autonom teknologi, der lader bilen tage mere kontrol fra føreren, når prøveperioden skrider frem. I 2021 vil op til 100 familier være en del af Drive Me-programmet, og Volvo håber, at den selvkørende tech på det tidspunkt vil være op til den konventionelle nødvendige til en global udgivelse.