i den vestlige verdens køretøjsfinansiering (LA) i sidste uge, overdoserede jeg på et voksende dog usædvanligt ‘stof’ – brint.
Blandt politikere såvel som nogle motormarkedsfolk er H -ordet ender med at være en besættelse. Alligevel for det store flertal af de nuværende bilister er det irrelevant såvel som sandsynligvis altid vil det være.
I bedste fald er bilister i den virkelige verden lav til mellembudget at vente årtier, før de er i stand til at blive almindeligt tilgængelige, budgetvenlige H-biler. I værste fald kan sådanne biler muligvis overholde de pinlige fodspor på 100 procent elektrik, som har været lidt af en flopp.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• “Hvis Tesla lavede brintbiler, ville tankning ikke være et problem”
Alligevel brydrogen-tema morgenmad, scenepræsentationer, pressekonferencer, frokostpakker, workshops samt diskussioner om aftenen var så udbredt på LA Motor Show, at nye, let tilgængelige såvel som noget overkommelige traditionelle køretøjer næsten blev overskygget af de H-relaterede beskæftigelse.
Selv efter at Od’ing On H såvel som at prøve at flette det et stykke tid ved at køre over LA i en Volkswagen Passat såvel som derefter Audi A7, begge blev drevet af – har du gættet det – H brændstof.
Disse tyske prototyper var meget mere end i stand til at imødekomme de daglige krav fra chauffører såvel som hurtigt i stand til at håndtere gader fra det 21. århundrede. Dog-såvel som BUTS ikke kommer større end dette-er brintfyldningsstationer til køretøjer tynde på jorden i USA, usædvanligt i Europa såvel som ikke-eksisterende i Storbritannien.
• Hver BMW for at få plug-in hybrid mulighed
Eller for at sætte denne endnu en måde, ligesom VW såvel som Audi har teknikken – men energimarkedet såvel som regeringer investerer ikke tilstrækkelige på de faciliteter, der er nødvendige for at tanke brintbiler. Ud over hvem kan bebrejde dem, når udgiften rundt om i verden er mange billioner af dollars?
Så hvorfor er Volkswagen -gruppen tilsyneladende fikseret med brint? Jeg regner med, at det er delvis, da der muligvis er planer for Audi at etablere sit sportskøretøjsprogram som en hi-tech brint-power testbed.
Og i aftalen med grov sløvhed fra energikiganterne såvel som politikere, der afviser at finansiere disse dyre brintfyldningsstationer, skal VW -husstanden etablere et stort tankningsnetværk. Hvis det ikke gør det, kan det opdage sig selv i den håbløse indstilling af at forsøge at tilbyde brintkøretøjer til bilister, der ikke kan få brintbrændstof. såvel som det ville være så daft som Apple, der prøver at tilbyde mobiltelefoner uden genopladelige batterier.

Tror du, at brint er metoden forude, hvis faciliteterne var på plads? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor …