, den halvskummede Mercedes-AMG C 43 Saloon og ejendomsmodeller er blevet opdateret for 2018, efter ændringer, der blev annonceret for det konventionelle C-klasse-sortiment i sidste måned. Tweaks inkluderer et betydeligt kraftforøgelse, revideret udseende og “forbedret aerodynamisk effektivitet”.
Fortsætter med at sidde under AMG C 63 med fuld fedt, får C 43 et udvalg af midtlivstilpasninger oprettet for at spejle dem, der blev implementeret på den konventionelle C-klasse i februar. Den velkendte bi-turbo 3.0-liters V6-benzinmotor er blevet opgraderet til at tilbyde 385bhp (23bhp mere end før), skønt højde drejningsmoment nu kommer lidt senere-omend gennem et bredere bånd-mellem 2.500 og 5.000 omdrejninger pr. Minut.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste ydelsesbiler til salg
On-papir ydelse er uændret. Salonen gør stadig 0-62 km / h på 4,7 sekunder, mens boet er en tiendedel langsommere. Begge er elektronisk begrænset til 155 km / h. I betragtning af det bredere drejningsmomentbånd forventes alle C 43-modeller imidlertid at være marginalt hurtigere i gearet mellem 50-70 km / h.
21

Foruden den mere kraftfulde motor har Mercedes-AMGs ingeniører opdateret C 43’s drevtilstande ved at tilføje en ‘glat’ indstilling, specifikt programmeret til glatte eller snedækkede veje. Dette fungerer med den ni-trins transmission og 4matiske+ firehjulstræk, der altid starter i andet eller tredje gear for optimal trækkraft.