TOYOTA GR YARIS ‘Kraftige 1,6-liters turboladede inline-tre og geniale allhjulsdrevsystem er blevet brugt til yderligere god brug, fremdrivning af det helt nye Toyota GR Corolla Det er netop blevet officielt afsløret.
Dens ‘G16e-GTS’ motor er god til 295bhp, op fra 257bhp i GR Yaris. Dette er meget mere end 268bhp en tidligere teaser syntes at tip med, og selv om vi ikke har præstationsfigurer endnu, skal denne udgang være nok til at give de tungere Corolla 0-62mph, der bragging rettigheder over dens mindre søskende. Drejningsmomentet står i mellemtiden på 273 lb ft.

TOYOTA GR YARIS Review

En anden uforudsete funktion er en seks-speed håndbog gearkasse med en rev-matching funktion. Det var blevet antaget, at GR Corolla ville være automatisk.
22.

Denne transmission feeds et GR-fire-mærket allhjulsdrevsystem, der uden en center differential. I stedet udnytter den en koblingspakke mellem propaksel og bagdifferential. Gå til kredsløbsudgaven, og Torsen begrænsede differentialer går foran og bagud som standard.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Sammen med LSD’erne (tilgængelig på Core Grade-bilen som en del af Performance-pakken) indbefatter kredsløbsudgaven et smedet carbon fiber tag, en udluftet motorhjelm, en anden bagspoiler, suede-trimmed sæder og en gearskiftknap underskrevet af ‘ Morizo ​​’- Driving Persona of Toyota CEO Akio Toyoda. Det vil kun være tilgængeligt under GR Corolla’s introducere år.