Nissan har afsløret XMotion Idea SUV på Detroit Motor Show, viser virksomhedens nyeste menneskelige enhedsgrænseflade samt propilot autonom teknologi.
XMotion tager typen af ​​en SUV, hvilket afspejler segmentets popularitet på dagens nye køretøjsmarked. Dets vinkeludseende er en udvikling af Nissans nye stilsprog, med ‘Boomerang’ forlygter samt et frontgitter, der ligner dem fra IMX SUV -ideen, der blev afsløret ved sidste års Tokyo Motor Show. De skarpe vinkler fortsætter langs siden af ​​XMotion såvel som omkring ryggen. Selv de 21-tommer hjul ser ud til at stikke ud af alle fire hjulbuer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Indvendigt har XMotion plads til seks over tre rækker. Den hovedsageligt hvide indvendige trim bades i en omgivende rød glød, der repræsenterer de to farver på det japanske flag. Konventionel japansk træværk repræsenterer midtkonsollen såvel som strækker sig med midten af ​​XMotions kabine.

En populær funktion på XMotion er Human Device Interface (HMI), som Nissan -telefonopkald “meget enkel”. Hvis en chauffør ønsker at skifte fra håndbog køretilstand til propilot autonom tilstand, kan de gøre det gennem PD (ProPilot Drive) kommandør opdaget på midtkonsollen såvel som rattet.
Digitale skærme omgiver den forreste kabine, mange fremtrædende over bredden af ​​instrumentbrættet, ud over hvor bagspejlet typisk er placeret. En digital centerkonsolskærm er ligeledes monteret. Alle disse skærme kan styres ved hjælp af håndbevægelser såvel som øjenbevægelse, ifølge Nissan, selvom stemmekommando ligeledes spiller en vigtig funktion i XMotions HMI.
31

Når du starter XMotion-konceptet, vises den indbyggede personlige assistent på den primære instrumentbrætskærm og tager typen af ​​en koi-karpefisk. Den fungerer som en ven og hjælper med at opdage punkter af rentesats for chaufføren og stien til en bestemt destination, der viser passende info om dem.
Nissan vil integrere propilotinnovation i XMotion -ideen er dog ikke gået i detaljer om dens nyeste autonome funktioner. Der er heller ikke nogen info om drivlinjen, men det vil sandsynligvis fungere som en form for elektrisk fremdrift, der burde XMotion gå i produktion.
Hvad tror du på XMotion -konceptet? Lad os forstå nedenfor …