der har længe været, såvel som altid vil være, et sted for koldt, virtuel, atmosfære-fri, bilrelaterede begivenheder, der Folk kan eksternt (og delvist) se såvel som at høre – dog ikke røre ved, lugt eller fornemmelse. længe må de fortsætte. For specifikke mennesker på bestemte tidspunkter i deres hektiske eller låste liv giver praktisk talt ‘deltagelse’ gennem en skærm på en bærbar computer eller en smarttelefon mening.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Men ikke, uanset hvad du gør, accepter den dovne løgn, som passende køretøjshows gik til af producenter, forhandlere såvel som offentligheden er døde, begravet såvel som aldrig at komme tilbage. Først i sidste uge i Kina, verdens største køretøjsproducerende land på en lang vej, var Beijing Motor Show til livet såvel som at sparke med sin egen hektiske presse, handel, auto-dele samt offentlige dage.

Beijing Motor Show 2020: News Round-Up

Men det er bare for at begynde med. Bedre at huse såvel som i en lidt mindre skala er det britiske motorshow blevet omplanlagt til Farnborough Worldwide Exhibition Center i august næste år. Ud over over hele kloden er der adskillige andre store såvel som mindre køretøjsudstillinger, der er verificeret for 2021 (med forbehold af løft eller justering af pandemiske begrænsninger, selvfølgelig).
Men inden da er en ny såvel som en tydelig type lille, live, intim bilbegivenhed opfundet, registreret, varemærket såvel som klaret til introduktion i England denne måned til fordel for forbrugere såvel som forretning i Storbritannien som godt som i udlandet. Det er en enkel, rationel såvel som tilgængelig række fysiske begivenheder til afslappede eller dedikerede forbrugere af biler plus bilrelaterede produkter såvel som tjenester. Den allerførste åbner sine døre denne måned såvel som det navn, som det såvel som efterfølgende begivenheder, der er arrangeret til andre spillesteder, vil gå forbi? Pop-up Motor Show.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor