Audi, vil have selvkørende kunstigt intelligente biler drevet af de seneste NVIDIA-meget computere i produktion og på vejen i 2020.
Den næste generations modeller indeholder niveau fire autonomi – fuldt førerløse med manuelle indstillinger – med testprototyper, der allerede er på vejen.
Audi viste en kunstigt intelligent Q7 på CES 2017, der kørte på en rute, som den har lært i kun fire dage. At programmere software til at køre ruten ville have taget måneder.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den bruger NVIDIAs meget nyeste AI -bilplatform, der løber ud af en dyb læring meget computer, kaldet Xavier, ikke større end en iPad. I dette er et dedikeret biloperativsystem ved navn DriveWorks.
Systemet har en autopilotfunktion, der læser vejen foran med at tage beslutninger i realtid baseret på andre trafikanter, fodgængere, trafiklys og bane-markeringer.
Skybaserede kort indebærer, at biler, der bruger systemet, vil være i stand til at fungere rundt om i verden takket være kortlægning af bindinger med Tomtom og her plus Baidu i Kina og Zenrin i Japan.
• Alle de seneste fra CES 2017
Huang sagde: “Det burde være i stand til at drive adresse til at adressere i store dele af verden eller kigge efter dig.”
For når veje ikke er tilstrækkeligt kortlagt, og AI ikke er sikker på at tage fuld kontrol, skifter det til co-pilot-tilstand, hvor det giver dig vejledning og støtte under rejsen takket være naturlig sprogbehandling.
Ansigtsgenkendelse er også inkluderet i hardware, ligesom hovedsporing og bliksporing for at garantere, at du holder dine øjne på vejen og advarer dig, hvis ikke.
Du vil være i stand til at interagere med systemet ligesom OK Google eller Siri og med inkluderingen af ​​en læbe læsefunktion, det vil høre dig selv i en støjende bil.
• Supreme guide til selvkørende biler
Teknikken har testet i USA i år på NVIDIAs BB8 -forsøgsbil, og Huang sagde, at det er den mest komplekse enhed, som firmaet, der er bedre kendt for spil, nogensinde har oprettet.
Han tilføjede: ”Vi har været i stand til at instruere en bil, hvordan man kører, en præstation, der var umulig før for nylig.

”Vi ønsker, at bilen skal være din mange personlige robot, men teknologien til at gøre det var ekstremt hård, indtil dyb læring, der har gjort det muligt for os at realisere denne vision i det næste år.”
Er du ophidset over udsigten til kunstigt intelligente biler? Fortæl os nedenfor …