En håndfuld McLaren -klienter får en kort historieundervisning af mærket i form af en begrænset udgave XP 570GT, der giver et blik på F1 XP GT -longtail i 19 .
Seks eksempler på XP 570GT foretages hver bestilt af McLaren Special Operations -programmet som en MSO -samling. Designet er afsluttet i en speciel farve kaldet ‘XP Green’, som er udviklet til at gentage den mørke miljøvenlige malingsopgave i 1997 ‘Longtail’.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste sportsbiler til salg
Et brunfarve læderinteriør er endnu et nikk til en af ​​McLarens mange velkendte vejbiler. Der er ikke foretaget nogen præstationsopgraderinger, så hver af de seks XP 570GT’er udnytter McLarens 562bhp 3,8-liters dobbelt-turbo V8.
8
Om vores adsclose denne annonce

Køretøjer er blevet tilbudt klienter i Storbritannien, Holland såvel som Tyskland, der hver starter fra £ 188.567; Det er en præmie på 34.000 pund over basale 570GT -modeller. Disse omkostninger kan stige endnu mere, når klienter bliver hektiske med valglisten.
F1 XP GT eller Longtail, som det er kendt, var den originale prototype, der blev anvendt til at tilfredsstille FIA ​​-homologationskrav, der overholder F1’s succes hos Le Mans i 1995.
Andre steder på McLaren har producenten investeret £ 1 milliard i forskningsundersøgelse såvel som udvikling, som vil se mærket skabe 15 nye køretøjer i 2022 – hvoraf halvdelen vil fungere hybridteknologi.
Hvad tror du på McLaren XP 570GT? Lad os forstå nedenfor …