Regeringen burde gøre meget mere for at øge den elektriske opladning i Storbritannien for at hjælpe med at opfylde 2040 -mål, ifølge den minister, der har ansvaret for køretøjer med lavt emission.
John Hayes, statsminister ved Institut for Transport, fortalte Car Express, at hans team ville gøre meget mere for at støtte faciliteterprojekter, samt fortsætte med at støtte plug-in bilstipendiet i et forsøg på at nå et mål om at se hvert nyt Automobile tilbydes i 2040 Levering af nulemissioner.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler og lastbiler til salg
”Jeg er identificeret til at gøre alt, hvad vi kan for at gøre det meget mere attraktivt for dem, der kører og bruger elbiler,” sagde Hayes. ”Regeringen er nødt til at hjælpe og burde gøre mere. Det er vigtigt, at regeringen ved, hvad den kan gøre for at lette og ikke være hæmmende. ”
Hayes mener, at det er et vigtigt punkt i udviklingen af ​​den moderne leveringsregning, som han forventer at være for parlamentet allerede i næste år. ”Det skal skabe den bedste kontekst, så teknologien kan være alt, hvad den kan være,” forklarede Hayes. ”Vi bør støtte de faciliteter, der vil lade industrien vokse.”
Og væksten er i øjeblikket hurtig i Storbritannien og rangerer som den næsthøjeste udvidelse af plug-in hybridmarkedet globalt-kun bag Spanien-og registrerer 54 på hinanden følgende måneders salgsstigninger. GO Ultra Low-begivenheden, hvor Hayes talte, afslørede, at de påvirkede firmabiler og lastbiler kunne have til at hjælpe plug-in-optagelsen. Anslået 69 procent af bilisterne sagde, at de ville vælge en EV, hvis deres arbejdsgiver leverede en på ordningen.
I øjeblikket er mange virksomhedsbiler og lastbiler diesel, men brændstoffet blev igen under kontrol som en del af en nylig afgørelse fra højretten, med ideer, hvor der kunne indføres en scrappage -ordning eller byforureningsafgift på dem.
Hayes sagde imidlertid, at han ville være imod at forbyde visse biler for at hjælpe med at skære forurening. ”Vi er forpligtet til, at vi vil håndtere emissioner,” tilføjede han. ”Jeg vil ikke nedad for bilister eller byer ved at forbyde adgang – det er jeg bekymret for. Du er nødt til at tænke på økonomisk mulighed. ”
Tror du, at regeringen kan gøre meget mere for at opfylde emissionsmål? Fortæl os nedenfor …