Dette er den seneste model fra Guangzhou Automobile Group Company (GAC), Trumpchi GS7, som det ses på mærkets Detroit Motor Show 2017 Stand.
GS7 beskrives som en mellemstor SUV med fem sæder, skønt det er i USA, der indebærer, at det ville blive betragtet som en stor SUV i Storbritannien -ikke at det nogensinde vil ankomme på vores bredder. Den har en 2,0-liters turbo-benzinmotor under motorhjelmen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste 4x4s og SUV’er
Mens navnet antyder, at det kunne indbetale de nylige begivenheder i USA, har Trumpchi -mærket eksisteret, fordi 2010 – men det bliver skubbet på det amerikanske marked i år med dette optræden på hovedudstillingsgulvet. GAC viste også et hybridkoncept kaldet Enspirit og dens GE3 -elbil.
4

”Vi er meget glade for at debutere vores GS7 mellemstore SUV foran et globalt publikum her i Detroit,” sagde Feng Xingya, GAC General Manager. ”Og vi er virkelig begejstrede for vores nye hybrid- og elbiler også.”
Trumpchi GS7 er tydeligt påvirket af SUV-design fra store navne-mærker, med en back-end, der minder os om Toyota Land Cruiser og Nissan-lignende legeringshjul.
Ville du købe en bil kaldet Trumpchi? Fortæl os nedenfor …