Udgifterne til brændstof har ramt en fireårig lav, med omkostninger nu under, hvad bilisterne betalte før moms boost i 2011. Det er ikke Tilstrækkelig for regeringen, men med statskassen, der er indstillet til at kræve, at brændstofudbydere går endda yderligere i opkørslen til folkevalget.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Chief Secretary for Treasury Danny Alexander mener, at olieleverandører er nødt til at videregive omkostningsbesparelser til forbrugerne i stedet for at holde yderligere indtægter for sig selv. Olie er faldet fra ca. $ 115 (£ 72) pr. Tønde i juni ned til omkring $ 84 (£ 52) pr. Tønde nu.
Ifølge AA -tal er de typiske omkostninger ved benzin overalt i Storbritannien 124,93p en liter – det er mindre end 125,19p, der blev registreret i januar 2011, før moms gik så meget som 20 procent. Diesel koster nu typiske 129,15p a liter sammenlignet med 129,30p i 2011.
Siden 2011 har der været en årlig tendens, med omkostninger, der faldt i oktober såvel som november, før de steg senere såvel som ofte toppet om sommeren. Vores graf ovenfor viser data for 2013, da omkostningerne steg i marts såvel som august, før de droppede om vinteren.
Dette antyder, at bilister kan forvente, at omkostningerne kun forbliver lave i de næste par måneder, før de stiger næste år. Men AA antydede, at 2015 kan bukke tendensen, med en 4,5 p -besparelse, der endnu ikke er filtreret med til forbrugeren fra engrosbrændstofpriser.