Dette er en Aston Martin DB9 med en forskel. Det er en plug-in hybrid innovationsdemonstrator udviklet af det tyske firma Bosch Engineering i forbindelse med den britiske superbilproducent.
Jobbet blev slået til Aston Martin af Bosch som en metode til at vise nøjagtigt, hvordan hybrider kan forbedre køredynamikken i en sportsvogn. Ud over den tætte forbindelse, som forretningsandelen, accepterede Aston at levere en ny DB9 til projektet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

DB9 holder den velkendte 6,0-liters V12 under sin motorhjelm, suppleret med elektriske motorer, der forbedrer den samlede effekt fra den nuværende 510bhp til “over 740bhp.”
To motorer driver forhjulene, hvilket gør dette til det allerførste firehjulstræk Aston Martin, mens 180 kW lithium-ion-batteriet, der driver dem, sidder bag på bilen, foran akslen. Hybridsystemet tilføjer en samlet på 300 kg til DB9’s vægt på 1.785 kg.
Arbejdet begyndte i april 2012, såvel som Bosch har haft 74 ingeniører, der arbejdede på bilen. DB9 blev leveret af Aston Martin i november 2012, såvel som blev afsluttet i slutningen af ​​maj.
DB9 vil nu begynde præstationstest. Tidlige simuleringer antyder, at køretøjet skal skære DB9’s 0-62 mph tid fra 4,6 sekunder med mindst 20 procent samt give en altelektrisk række over 16 miles.