Jaguar har tilføjet en ny grafisk pakke til High-Performance F-Type SVRs indstillingsliste. JAG, der drives af en 567bhp 5,0-liters supercharged V8, kan nu specificeres med fængslende grafik for at hjælpe med at få det til at stikke ud fra sportsbiler og lastbilmængden.
Udstillet på Geneva Motor Show 2018, den grafiske pakke, der er produceret under forvaltning af stilchef, Ian Callum (fyren bag F-typen såvel som ny all-elektrisk I-Pace) inkluderer en kontrasterende gitter-surround, Spejlhætter såvel som aero -vingetter.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• 2018 Geneva Motor Show Resume
Disse er væk med af en stor 575 stribe, der løber over motorhjelmen såvel som mindre striber, der løber langs F-Type’s sills. Den grafiske pakke kan specificeres i et af seks specielle farveskemaer: Corris Gray såvel som Ultra Blue (som vist på vores billeder), Caldera Red såvel som sort, ultra blå såvel som Corris Gray, Indus sølv som sort, eller Yulong White med Firenze røde accenter.
6

Også føjet til det ydre er carbonfiber-motorhjelm Louvres såvel som lette smedede 20-tommer hjul, begge hjælper med at fremhæve JAG’s stilfulde legitimationsoplysninger. Ejere vil blive mindet om deres mulighed, hver gang de åbner døren med skræddersyede slidbaneplader samt ligeledes en mindedagskøbsplade.
Og da der ikke er nogen mekaniske opgraderinger (F-typen vil stadig være i stand til at nå 200 km / t såvel som 0-60 km / h på 3,5 sekunder), ændrer den grafiske pakke uden omkostninger ikke omkostningerne fra de £ 122.680 startomkostninger for Almindelig SVR F-type.
Vil du opdage meget mere om Jaguar F-Type? Derefter tjekket vores grundige evaluering her …