Jaguar Land Rover er den nuværende bilproducent til at annoncere sine planer for en elektrisk fremtid, hvilket bekræfter på sin indledende tech -fest, som enhver ny model grupperer fra 2020 Will Will fra 2020 Will Will. Funktion af en elektrificeret variant.
Dr. Ralf Speth, Jaguar Land Rover CEO, sagde: ”Hver nye Jaguar Land Rover -modellinje vil blive elektrificeret fra 2020, hvilket giver vores kunder endda meget mere valg. Vi introducerer en portefølje af elektrificerede produkter på tværs af vores modelinterval, der omfavner fuldt elektrisk, plug-in hybrid og milde hybridbiler. ”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler til salg Ideel nu
I tandem med meddelelsen henviste Dr. Speth industriens store spænder mod elektrificering og tilføjede, at den britiske regering er nødt til at gøre meget mere for at matche bilproducenter, der har til hensigt at elektrificere deres intervaller.
Dr. Speth sagde: “Datoer er fastlagt af den britiske regering for forbud mod diesel- og benzinbiler i 2040, men uden dybdegående planer bag denne dristige erklæring
“Vi som virksomhed kan levere elektriske køretøjer. Hvor er netværket af opladningspunkter, som de vil kræve at fungere? Faktisk, hvor er strømnettet, der giver os mulighed for at bygge dem?”
JLRs første fuldt elektriske biler er i salg næste år i form af I-Pace-en all-elektrisk Jaguar SUV med et påstået interval på mindst 300 miles, en drivlinje med op til 395bhp og en startpris omkring £ 55.000 Mark.
Yderligere all-elektriske biler vil blive givet over begge mærker ved hjælp af de arkitektur og komponenter, der i øjeblikket er udviklet til firmaets Tesla Model X-rival.
Vores spionfotografer har identificeret en trio af milde hybrid Jaguar-modeller, der også gennemgår vurdering, og antyder, at hybridversioner af XE, XJ og F-Pace er på vej.
I en tale med Automobile Express sidste år bekræftede Speth, at halvdelen af ​​JLRs rækkevidde, gamle og nye, i 2020, ville blive elektrificeret, mens den antydede til plug-in hybridvarianter af både Rover Rover og Range Rover Sport i fuld størrelse-hvoraf sidstnævnte-sidstnævnte Vi har også spioneret test.
Tilsvarende har Dr. Speth foreslået, at nogle JLR EV’er kunne bygges her i Storbritannien, skønt I-Pace ser ud til at blive fremstillet på firmaets anlæg i Graz, Østrig.

Er du ekstatisk over Jaguar Land Rover’s elektriske fremtid? Fortæl os nedenfor …