Den opdaterede Honda Civic Type R-line-up er nu tilgængelig i Storbritannien, med priser for 2020-versionen af ​​firmaets vilde varme hatchback, der starter fra £ 32.820 og den bedre udstyrede type R GT-model priser fra £ 34.820.
Andre steder er den subtile og mere blød sprunte nykommer til Hot Civic’s line -up – Civic Type R Sport Line – også prissat fra £ 34.820.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Honda har bekræftet, at den nye, lettere Civic Type R Limited Edition nu er udsolgt i Storbritannien. Produktionen er begrænset til 100 enheder globalt, og kun 20 eksempler blev tildelt til det britiske marked, prissat til £ 39.995 hver.

Top 10 bedste varme hatchbacks til at købe 2022

Honda har opdateret den standard Civic Type R for 2020 med en række kosmetiske og mekaniske opgraderinger. Udvendige stylingrevisioner er konservative og strækker sig til en ny type R-eksklusiv boost Blue Paint finish, et par mere pænt integrerede tågelygter og et større radiatorgitter, som Honda siger, tilbyder bedre motorkøling. Indvendigt får købere en ny Alcantara-trimmet ratt og en tårnformet gearknap udstyret med en ny kortkastskifter.
Chassisrevisionerne er mere betydningsfulde. Den borgerlige Civic Type R leveres med opdaterede spjæld, stivere bøsninger til den bageste underramme, finjusterede frontophængsgeometri og friske todelt bremseskiver med nye bremseklodser, som begge er designet til at reducere bremsefade og forbedre bremsepræstation.