Jaguar XE er blevet opdateret i 2020, opdateret Saloon’s motorområde og monterede sit nyeste infotainment -system og tilsluttede service. Den opdaterede model kan købes nu, pris fra £ 29.635 for entry-level S-varianten, klatring til £ 40.140 for flagskibet HSE.
Jaguars mest betydningsfulde ændring for XE er tilføjelsen af ​​en ny mild-hybrid diesel drivkraft. Systemet omfatter en turboladet 2,0-liters firecylindret motor, en bæltedrevet startgenerator og en 48-volt lithium-ion-batteripakke, til en kombineret output på 201bhp og 430Nm drejningsmoment-nok til en 0-62 mph tid på 7,3 sekunder og en tophastighed på 146 km / h.

Bedste udøvende køretøjer 2022

Det britiske brand siger, at den nye milde-hybridmotor er 24bhp meget mere kraftfuld end XE’s udadvendte ikke-elektrisk assisterede diesel, mens de både er mindre forurenende og meget mere effektiv-leverer erklærede CO2 og brændstoføkonomi på 127 g/km og 58,5mpg henholdsvis.
14

XE’s turboladede 2,0-liters benzinmotorer er blevet overført på denne nye model intakte-og de er stadig tilgængelige i output af enten 247bhp eller 296bhp. Den mindre motor sender strøm til baghjulene, mens flagskibsmodellen hites til et firehjulstrækkesystem. Alle tre motorer har også en otte-trins automatisk gearkasse.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Inde i Jaguar har Junked XE’s Aging Touch Pro Duo Infotainment System til fordel for dets nyeste PIVI Pro -opsætning. Systemet omfatter en 12,3-tommer digitalt instrumentklynge, en 10-tommer infotainment-skærm og en 5,5-tommer skærm til midtkonsollen, der styrer bilens væsentlige funktioner, såsom opvarmning og ventilation.