BMW har officielt afsløret den sjette generation af M3. Det er til salg nu, pris fra £ 74.755-såvel som det er parat til at face-off mod en dygtig liste over kompakte udøvende præstationsbiler, herunder Mercedes AMG C 63, Audi Rs 4 Avant samt Alfa Romeo Giulia Quadrofoglio.
BMWs seneste iteration af sin ikoniske sportssaloon har gennemgået en omfattende mekanisk eftersyn. Der er et arsenal af yderligere teknologi, en ny lige-seks motor såvel som-der overholder M5’s fodspor-et helt nyt firehjulstrækket system på flagskibsmodellen.

Ny 2021 BMW M4 til salg priser nu fra £ 76.055

Ny 2021 BMW M3: Motor såvel som drivetrain
BMW M3 drives af M-Divisions seneste dobbelt-turboladede 3,0-liters lige-seks benzinmotor. Det er det nøjagtige det samme system, der opdages i X3 M samt X4 M Performance SUV -tvillinger – og som disse biler er det tilgængeligt i en mulighed for to effektudgange.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

BMWs M3 på entry-level vil skabe 473bhp, men ligesom resten af ​​virksomhedens M-rækkevidde, vil UK-klienter ikke blive tilbudt denne mulighed. I stedet får vi kun konkurrencevarianten, der har en output på 503bhp såvel som 650Nm drejningsmoment – nok, stater BMW, til en tid på 0–62 mph på 3,9 sekunder samt en digitalt begrænset tophastighed på 155 mph.
44

Som standard sender motoren kørsel til baghjulene via en otte-trins automatisk gearkasse. For første gang på en M3 vil købere imidlertid have valget af at specificere et adaptivt firehjulstrækket system, som ligner stil som det system, der opdages på den nyeste BMW M5.