Metropolitan Police’s Heritage Fleet, der inkluderer en Wolseley fra 1948 og en Rover SD1 fra 1983, blev flyttet fra Hampton Court Traffic Garage til Hendon Driving School i går og rejste i konvoj over Central London.
Flåden af ​​klassiske politibiler består af fjorten biler og motorcykler, der har været involveret i aktivt politiarbejde i de sidste seks årtier. Bilerne er ikke på offentlig visning, men de bruges i offentlige engagementbegivenheder i hele London.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• MG ved 90: Mega Road Test
Detektiv Sergeant Phil Hames, der administrerer flåden, sagde: “Disse biler er meget mere end gamle metalbits – de er arven fra Metropolitan Police Service og alle Londonere … det vil være følelsesladet at se samlingen forlade portene af denne fantastiske viktorianske politistation for sidste gang. De er en fremragende isbryder og får altid en positiv reaktion. ”
Vi har valgt nogle af de mest interessante klassiske COP -biler nedenfor. Sørg for at fortælle os din meget elskede i kommentarfeltet eller på sociale medier: Du kan finde os på Twitter (@AutoExpress) og Facebook.
Morris Minor 1000 Panda Car
Denne Morris -mindreårig blev bygget i 1970 og blev brugt ligesom en politi -bil er i dag – til at svare på 999 opkald og føre tilsyn med lokale beat -officerer. Med sin 1,0-liters motor, der producerer kun 48bhp, var det ikke nøjagtigt egnet til højhastighedsflag.
Rover P6
Denne rover P6 bruger den samme 160bhp 3,5-liters V8 fra produktionsmodellen, men denne bil er speciel: den har rustningsbelægning og skudsikkert glas, hvilket indikerer, at den vejer over to ton. Det blev brugt af Special Branch og til at beskytte royalty og premierminister mellem 1972 og 1983.
Wolseley 18/85
18/85 er den ældste bil i Met’s flåde og har en indbygget radio antenne skjult i taget. Motoren er en 2,3-liters lige-seks, men med kun 85bhp tager Wolseley over 25 sekunder at gå fra 0-60 km / h.
Rover SD1
Denne Rover SD1 fra 1983 er faktisk stadig officielt en politipatruljebil, men den var kun i aktiv tjeneste indtil de tidlige 1990’ere. Takket være den store V8 -motor (producerende 190bhp) blev den generelt brugt til at patruljere motorveje og andre hurtige veje.

Find ud af meget mere om den klassiske COP -konvoj her.