Volkswagen har annonceret en række carbonreduktionsinitiativer, herunder grønnere produktionsteknikker til personbiler, brugen af ​​grøn energi på virksomhedens fabrikker og accelerationen af All-elektrisk bilsalg.
Mærket vil skitsere sin nye kulstofreduktionsteknik på en konference, der afholdes i dag, kaldet ‘Way to Zero’. Volkswagen har også sagt, at det gennem sine nye foranstaltninger sigter mod at være et fuldt carbonneutralt bilfirma inden 2050 senest, med 70 procent af sit salg i Europa for at være fuldt elektrisk i 2030.

Ny Volkswagen ID.4 2021 Review

Vi er gået på ‘vejen til nul’ og placerer konsekvent miljøet i fokus for alle vores aktiviteter, ”sagde Volkswagen -administrerende direktør, Ralf Brandstätter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Vores store elektriske offensiv var bare starten. Vi tager en holistisk metode til dekarbonisering: fra produktion gennem levetid til genanvendelse. ”
Et vigtigt princip for den opdaterede kulstofteknik er den forbedrede anvendelse af grøn og vedvarende energi på brandets produktionsfaciliteter. Alle europæiske Volkswagen -fabrikker drives af vedvarende energi, og marque planlægger at kopiere dette over hele verden, omend med undtagelse af dens 33 planter i Kina.
Volkswagen siger, at det vil identificere CO2-emitterende elementer i dens forsyningskæde og se ud til at mindske dem. Virksomheden hævder, at dette vil blive en vigtig begrundelse for at beslutte, hvilke tredjepartsudbydere det tildeler kontrakter til.
Det skifter til meget mere bæredygtige komponenter, hvor det er nødvendigt, med henvisning til en forestående flytning til hjul lavet af grønnere støbt aluminium og dæk fra produktionsprocesser med lav emission. Genbrug af batteri fra elbiler vil tillade, at op til 90 procent af deres materialer genbruges.
Virksomheden har også meddelt, at det planlægger at blive en udbyder af vedvarende energi til opladning af elbiler og finansierer direkte opførelsen af ​​nye vind- og solfarme, hvoraf flere skal konstrueres i hele Europa i 2025.
Klik her for at læse vores omfattende gennemgang af den allelektriske Volkswagen ID.3 …