Vauxhall har frigivet en fuld prisliste til den nye anden generation af Mokka SUV. Priserne starter fra £ 20.735 for SE-varianten på entry-level og klatrer til £ 34.970 for området Topping-lanceringsudgave. Første leverancer forventes at ankomme i april 2021.
Når det når britiske showrooms, vil den nye Vauxhall Mokka være tilgængelig med et valg af benzin, diesel og ren-elektriske drivlinjer, som giver det britiske brand mulighed for at konkurrere med Kia Niro, Hyundai Kona og Mini Hatchback.

Bedste små SUV’er og crossovers i salg 2020

Standardudstyr til indgangsniveau Vauxhall Mokka SE inkluderer 16-tommer legeringer, LED-forlygter og et syv-tommers berøringsskærm infotainment-system med støtte til Apple CarPlay og Android Auto. Købere får også sikkerhedsfunktioner såsom automatisk nødbremsning og fremadrettet kollisionsalarm.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Mid-Range Mokka Sri er prissat fra £ 24.605 og tilføjer 18-tommer hjul, et kontrasterende sort tag, privatlivsglas og sort-ud-badging. Der er også yderligere bekvemmeligheds- og komfortfunktioner såsom adaptiv cruise control og opvarmede forsæder.
SRI NAV Premium -varianten starter fra £ 25.810. Det bygger på SRI-spec Mokka med en 12-tommer digitalt instrumentklynge og et 10-tommers berøringsskærm infotainment-system med indbygget satellitnavigation. Købere får også parkeringssensorer foran og bag og et 180-graders parkeringskamera.
39
Om vores adsclose denne annonce

Vauxhalls Elite NAV- og Elite NAV-premium-modeller fungerer som komfortfokuserede alternativer til Mokkas SRI-specifikationer med henholdsvis startpriser på henholdsvis £ 24.405 og £ 25.455. De har stort set det samme udstyr som deres Sri-byggede søskende, med undtagelse af et opvarmet ratt og mere venlige legeringer i ride-kvalitet.