Caterham Formula 1 Driver Kamui Kobayashi har hjulpet Style A New Limited-Run Seven, der nu er til salg i Japan, pris til 6.000.000 ¥ (£ 34.950).
Baseret på 125bhp Caterham Seven 250 R er der kun 10 versioner af formlen 1-påvirket sportsvogn med en enkelt sæder, med hver enkelt med et valg af tilføjelser, der er valgt af den japanske formel 1-driver.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Som en del af ændringerne er de syv front såvel som bagvinge-beskyttere nu afsluttet i kulfiber tilført en unik Caterham miljøvenlig lak-en allerførste for syv modeller. Der er ligeledes et aluminiums tonneau-dækning til det rejsende opholdsområde, ud over en enkelt-sidet rollover-bøjle, der er forbundet til det bageste skott.
Ved siden af ​​nye 13-tommer diamantskårne sort hjul samt en poleret krom udstødning, hjælper en glans sort malingsplan med Matt Sport Stripes Kamui Kobayashi Edition Caterham skiller sig visuelt ud. For at understrege Racing -stamtavlen bruger hvert design ligeledes et nummer 10 -badge foran – Kobayashis formel 1 -drivernummer.
Indvendigt udnytter instrumentbrættet yderligere anvendelse af carbonfiber såvel som Caterham miljøvenlig lakkombination, såvel som vil blive underskrevet af Kobayashi. Der er yderligere interiørpersonalisering i typen af ​​miljøvenlig kontraststing på kulfibersportsæderne, et Kamui-logo på hovedstøtten samt en miljøvenlig Takata-branded 4-punkts sele.
Andre opdateringer til Kobayashi Seven inkluderer Kamui Gauge-indlæg ud over anodiseret miljøvenlig nøgle såvel som gearknap.
Da strømmen kommer fra nøjagtigt den samme Ford-sourced 1,6-liters Sigma-motor som opdaget i de grundlæggende syv 250 R, skulle 0-62 km / h i Caterham tage 5,9 sekunder med en tophastighed på 122 mph.