millioner af bilister, der kører blinde på Storbritanniens veje, da de så godt forgæves at bære deres briller.
En ud af otte bilister, der burde bære briller, mens de bag rattet, indrømmer at køre uden dem, ifølge en undersøgelse fra en meningsmåling for øjencenterfokus.
De under 44 år var 15 gange meget mere tilbøjelige til at forlade deres briller i huset end over 55’erne, samt 43 procent af dem, der indrømmede ikke at bruge specifikationer til at køre, når de burde angive, at det var ned til forfængelighed. Andre sagde, at det enten var så godt besvær, eller at de regelmæssigt ikke husker deres briller, før de kom i bilen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• 21.000 nye chauffører forbudt uden forsikring
Chauffører fangede ikke ved at bruge deres briller fare for betydelige bøder såvel som endda at miste deres licens. Hvis du er i et stort uheld, gik til af politiet, er en af ​​de allerførste ting, de vil gøre, inspicere din vision. Hvis der har været et dødsfald i et uheld så godt som du ikke bruger briller, når du burde være, kan du håndtere gebyret for at udløse død ved skadelig kørsel – hvilket bringer en fængselsstraf.
Der er ligeledes potentiel for en forsikringsdækningskonflikt – selvom der i øjeblikket ikke er nogen efterspørgsel efter at underrette din leverandør, hvis du kræver briller, når du tager dækning.
Graeme Trudgill, administrerende direktør for British Insurance Coverage Brokers ‘Association, sagde imidlertid, at selv om han aldrig har hørt om et forsikringskrav, der blev afvist, da nogen ikke brugte deres briller, kunne det ske.
• Dieselbiler og lastbilforurening 25 gange over lovlig grænse
Han sagde: ”Der er ingen særlig ordlyd i en motorisk politik, der siger, at du skal bære briller, hvis du kræver dem, men på nøjagtigt samme tid har chauffører et ansvar for at tage fornuftig omhu for at beskytte mod skader på deres køretøj. At ikke bruge briller kan betragtes som ikke at tage fornuftig pleje, så der er potentielt til et problem. ”
Hvad du kan – så godt som ikke – slid ved hjulet
Varifokaler/bifokaler
Fint at bære – såvel som vil virkelig være nyttig til enklere læsning af speedometre såvel som SAT -NAV’er.
Kontaktlinser
Hvis du kræver briller, er dog bekymrede over forfængelighed, kan du prøve at komme i kontakt med linser som et risikofri alternativ.
Google briller
Teknisk i orden at bære for at køre – men du bliver bøde for at bruge selve teknologien, ligesom en mobiltelefon.

Variable-tone solbriller
Juridisk anbefalet ikke. Biler og lastbilskærme filtrerer UV -lys, så disse linser kan ende med at blive så godt mørke.
Hvad tror du om forfængelighedsrelaterede problemer, når det vedrører kørsel? Lad os forstå i kommentarerne nedenfor …