Toyota har frigivet en række opdateringer til 2022 Design Year-versionerne af Corolla Hatchback såvel som C-HR-crossover, som virksomheden virkelig håber vil holde køretøjerne konkurrencedygtige med dem som Ford Focus såvel som sædet ATECA.
Fra næste år tilbydes Corolla såvel som C-HR begge med Toyotas nye otte tommer infotainment-system, som virksomheden er 2,4 gange hurtigere end dets nuværende system. Det kommer som grundlæggende på alle specifikationer undtagen ikonmodellen på entry-level.

Ny Toyota BZ4X: Omkostninger såvel som specifikationer udsat for brandets allerførste skræddersyede EV

Det nye infotainment -system tilføjer en greb om tilknyttede tjenester, såsom online webtrafikopdateringer, online parkeringspladsinfo samt lokationer med fast hastighedskameraer. Natural Voice Management-funktioner såvel som over-the-air software-applikationsopdateringer er tilføjet som en del af opgraderingen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Tweaks til Corolla inkluderer et sæt nye 17-tommer 10-eger legeringshjul samt en opdateret farvepalet, der nu indeholder platinhvide perle såvel som sølvmetalliske valg. Begge nye malingsvalg kan ligeledes specificeres med et sort tag på hatchback -modellen.
Toyota har ligeledes valgt til at forlænge sit partnerskab med den amerikanske cykelproducent Trek, hvilket betyder, at den uslebne corolla-turneringsporttur Special Edition er til salg i et år mere. I det 2022 designår tilbydes imidlertid Corolla-turen kun med Toyota’s 178bhp 2,0-liters fircylindrede hybrid drivkraft.
Opgraderinger over det grundlæggende Corolla-ejendom inkluderer 18-tommer legeringshjul, hård sort plastik kropsbeklædning, krom dørvinduesrammer samt bageste privatlivsglas. Bilens ridehøjde er ligeledes blevet øget med 20 mm, mens kabinen får sort læderbeklædning, klaver sort dørhåndtag såvel som nye satinkromtrim til gauge-klyngen såvel som dørkort.
2022 C-HR får nogle friske 18-tommer legeringshjul såvel som nye dybe ametystmalingsfarve, som kan specificeres i en to-tone overflade på GR Sport-specifikationen. Sæderne er ligeledes blevet retrimmet i en ny blanding af pistolfarvet materiale såvel som læderbeklædning.
Klik nu lige her for at inspicere Toyota’s Reborn City Vehicle – den nye 2022 Aygo X …