Den rystende specificering af Storbritanniens biler og lastbilproducerende marked er blevet fremhævet af de nyeste produktionstal, der viser knap 55.000 nye biler og lastbiler blev udviklet lige her i sidste måned.
Fremstilling steg meget på den nøjagtige samme måned sidste år, da Covid lukkede næsten hvad som helst så godt som kun 5.314 biler og lastbiler blev bygget, men det er stadig mindre end halvdelen af, hvad det var i maj 2019, hvor 116.035 da nye biler og lastbiler var Lavet lige her ifølge Society of Motor Manufacturers såvel som erhvervsdrivende. Over et femårigt gennemsnit faldt produktionen 36,3 procent for januar til maj 2021.

Bedste elbiler og lastbiler til at købe 2022

SMMT har nævnt det verdensomspændende halvlederdilemma som en vigtig årsag til dette familiemedlemfald i biler og lastbilproduktion. Halvledere er afgørende for moderne biler, der kører uanset fra sikkerhed til infotainment -systemer, men en perfekt storm har set en chipmangel hit biler og lastbilproducenter værre end de fleste virksomheder.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Bilfirmaer spiller tredje fele til den halvleder-sulten det såvel som smartphone-industrier, der har set enormt øget efterspørgsel, da betydelige skår af befolkninger har søgt underholdning såvel som arbejdsgadgets under forskellige nationale lockdowns over hele verden. Elektronikmarkederne har en tendens til at være større klienter såvel som derfor er ofte højere prioriteter for halvlederfirmaer, der selv er blevet ramt af pandemiske pres.
Uanset hvad der mangler der måtte være, såvel som hvad deres rod forårsager, viser Storbritanniens bilproduktionsmønstre bredere mode, med 19,2 procent af alle biler og lastbiler, der er udviklet lige her i maj, der er elektrisk eller hybrid, skønt kun en ud af 16 biler Og lastbiler var en ren EV. De fleste af biler og lastbiler, der blev foretaget lige her, blev eksporteret, med kun 16,4 procent udviklet til hjemmemarkedet, samt 56 procent af alle biler og lastbiler, der var bestemt til udenlandske bredder, var på vej til EU -landene.
SMMT -administrerende direktør Mike Hawes fremhævede maj 2021’s tal “Look Inppated” sammenlignet med sidste års advarsel om, at biler og lastbilproduktion blev “massivt udfordret lige her såvel som i udlandet af verdensomspændende mangfoldighed af forsyning, især halvleder.” Hawes krævede ligeledes højere investeringer i opladningsinfrastruktur, ud over bilundersøgelsesundersøgelser såvel som udvikling.
Inspicér nu den seneste liste over de allerbedste solgte biler og lastbiler i Storbritannien …