Den nye BMW 2-serie Active Tourer er blevet spioneret fuldstændig uudviklet, til sidst udsat den allerførste BMW, der skal udvikles på den forhjulstrækte UKL1-platform, der blev brugt af den nyeste mini.
• BMW 2 -serie
Dette er vores allerførste bekræftelse af, at det nye, praktiske design vil være en del af 2-serien line-up, med dette køretøj set at bruge en 225i-badge. Vi forventer, at 2AT skal bruge motorer fra mini-line-up, så denne 225i kan muligvis drives af 2,0-liters turbo fra Cooper S. Forvent at se 1,5-liters turbo-benzin såvel som diesel tre-cylindere anvendt Lavere i området også.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Stylingen er ikke omdirigeret så godt væk fra den originale katte såvel som katte udenfor ideer, der både forhåndsvisning af denne model, men den ser lidt højere ud såvel som længere. Kromgitteret såvel som ekstravagante vingespejle er begge blevet tonet ned.
Vi forventer at se den nye BMW 2-serie Active Tourer afsløret på Genève-showet i marts, såvel som det skulle være til salg i Storbritannien i andet halvår af 2014. Det vil være den grundlæggende fem-sæder, men BMW forventes at introducere en syv-personers version i 2015.
Det grundlæggende køretøj vil gå head-to-head med design som Mercedes B-klasse, som i sig selv vil blive opdateret i 2014. Omkostningerne skal begynde fra omkring £ 22.000 for begge biler.