BMW vil afsløre sit nye high-end flagskib 7-serien Saloon den 20. april – og for første gang vil den være tilgængelig som en fuld EV, Badged I7 , sammen med plug-in hybrid og rene forbrændingsmodeller.
På sin årlige resultater konference drillede BMW det udvendige og indrettede design af sin nye high-end model, uden tvivl sportsgrene på mærket er nu varemærke Store nyretygger flankeret af et par slanke krystallygter.

Elektrisk BMW 3-serie verificeret blandt 15 EV’er for 2022

En lys hvid skitse af frontgitteret er tydeligt i teaser skud, med BMW, der bekræfter den nye bil vil have en “belyste kontur af nyrens grill.”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Indenfor viser BMWs teasers, at firmaets 31-tommers teaterskærmprojektorsystem først forhåndsvises på Consumer Electronics-showet i januar, vil gøre sin debut på I7 / 7-serien, der tilbyder en 32: 9-skærm med 8K streamingopløsning, mens DASH vil fungere Et minimalistisk udseende domineret af et par afrundede skærme, ifølge BMWs IX.
En lys hvid skitse af frontgitteret tyder på, at produktionsbilen måske godt har en vis form for belysning til dette designelement, ifølge brandets X6 SUV.
29.

Mærket verificerede også, at I7 vil bruge den bils femte generation EDRIVE batteri og motor systemer, selvom det stoppede kort for bekræftende specifikationer. BMW CEO Oliver Zipse sagde, at den nye bil repræsenterer “Tech Magic på sit bedste”, montering i med meget af ovenstående.