Volvo XC90 er almindeligvis blevet indledt som en af ​​de sikrere biler og lastbiler kan købe, samt en ny analyse af officielle uheld .
Eksperter fra Thatcham Research Study har analyseret officielle politiets leverede regerings uheldsstatistik, der krydser dem mod data om forsikringsdækning, samt opdaget ingen registrering af nogen, der nogensinde dør inde i en XC90-enten som en rejsende eller chauffør-mellem 2004 såvel som 2017, de tidligste såvel som de seneste år, som tal er tilgængelige for.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Matthew Avery, direktør for forskningsstudie på Thatcham, sagde til Auto Express: ”Ofte når et køretøj er nyt, ser du ikke dødsfald, da det tager tid for design at udvikle salgsnumre. Vi har dog omkring 14 års historie med XC90, såvel som det skiller sig ud. ”
• Safeste biler og lastbiler til salg 2018
Cirka 70.000 XC90’er er blevet tilbudt i Storbritannien siden det originale design, der blev introduceret i 2002, såvel som Avery forklarede, at dataene gælder for både de originale biler og lastbil såvel som den nuværende model, der blev introduceret i 2014 – hvilket betyder MK 1 (billedet af billedet (billedet Nedenfor) vil sandsynligvis tage højde for størstedelen af ​​disse år med ikke-dødeligheder. ”Den gamle XC90 er ekstremt god. Med hensyn til mennesker, der bliver dræbt, kan jeg ikke se nogen ”på 14 år,” sagde Avery.
Nyheden gør meget for at styrke Volvos ‘vision 2020’ objektive erklæring om, at ingen skal dræbes eller alvorligt såres i en af ​​virksomhedens biler og lastbiler inden den dato. ”Når man ser på Volvos 2020 -påstand såvel som deres blanding af aktive såvel som passive systemer, kan de måske udrette det”, sagde Avery.